bremer-mediaeventssmall2

Testimonials

Bremer Media & Events: hét bureau bij uitstek voor KPN Regional Sales om adequaat in te spelen op de actualiteit in de regio. In de regio, daar gebeurt het. De mensen van KPN Regional Sales, verantwoordelijk voor de verkoop van glasvezel –  en traditionele KPN ‘Alles – in – één abonnementen’, weten dat als geen ander.

Ook Bremer Media & Events weet dat ondertussen ook dat het verschil in details zit. Kort op de bal zitten, omgaan met stevige concurrentie en veranderende (weers) omstandigheden vragen om inlevingsvermogen en flexibiliteit. In de afgelopen jaren heeft Bremer Media & Events bewezen hier een sport van te maken. Niks is te gek en altijd vanuit de klant en KPN gedacht.

Bremer Media & Events toonaangevend in creativiteit

Flexibiliteit en meedenken zijn steekwoorden die zeker gelden voor Bremer Media & Events. Met Arno als boegbeeld verzorgen zij voor ons diverse evenementen. Hij is een open persoon en zal ervoor zorgen dat de gasten zich welkom en op hun gemak voelen. Vooral tijdens de Leontien Ladies Ride ga er maar aanstaan 6000 dames entertainen!  Met zijn enthousiaste en professionele inzet weet hij jong en oud te boeien. Dat we nog maar heel veel mogen samenwerken!

Arno Bremer: Man met enthousiasme, doorzettingsvermogen en vooral ook humor.

Arno Bremer ken ik al zeker 15 jaar; in eerste instantie via de Rotterdam Marathon waar hij diverse bijeenkomsten, feesten, vip-ontvangsten maar vooral ook die tienduizenden lopers op de Coolsingel op een geweldige manier weet te vermaken. Niet alleen als “spreekstalmeester” maar ook als entertainer, zanger en organisator ben ik hem in al die jaren op verschillende plekken tegenkomen en/of heb ik met hem samengewerkt: tijdens de CPC-loop in Den Haag, bij vele bijeenkomsten in Ahoy, bij zakelijke (netwerk-) bijeenkomsten, in Kamer van Koophandel verband en bij openingen. Altijd even enthousiast, hard werkend en loyaal naar opdrachtgever en collega’s.