bremer-mediaeventssmall2

Schaatssimulator

HEERENVEEN, 29-12-2012, NK ALLROUND 2013, KPN CLubhuis

 

De schaatssimulator naar idee van Bremer Media & Events, een unieke manier om op competitieve wijze de strijd met elkaar aan te gaan, één tegen één of in
teamverband!

Uitleg

Vier gladde schaatsplanken zijn voorzien van bewegingssensoren die meten hoe snel de kandidaten zich voortbewegen. De kandidaten krijgen sokken over hun schoenen aan die ervoor zorgdragen dat zij stabiel en makkelijk zijdelings over de schaatsplank kunnen bewegen. De signalen van de sensoren worden doorgegeven aan onze razendsnelle computer die ervoor zorgt dat de schaatsers zich in de game voortbewegen.

De schaatsers

De schaatsers in de game bevinden zich in een heuse schaatstempel op een 400 meter baan. De graphics zijn volledig 3D opgebouwd zodat het vanuit alle hoeken zeer realistisch overkomt. De deelnemers hebben elk een eigen tv scherm zodat zij kunnen volgen hoe zij de race volbrengen. Kortom de perfecte schaatsbeleving.

Het publiek

Het publiek krijgt de volledige beleving mee. De deelnemers staan met hun gezicht naar het publiek toe. Deze kunnen op het grote 60 inch tv scherm de wedstrijd volgen alsof ze naar een “live” tv uitzending kijken. Compleet met onder andere commercial breaks en verschillende camera standpunten.

Alle tijden worden zorgvuldig door het interactieve scorebord bijgehouden zodat gezien kan worden wie aan het einde van de dag de snelste tijd heeft neergezet. Wie wint er brons, zilver en goud?

Afmeting:

minimaal 3 x 3 meter !