bremer-mediaeventssmall2

Samsung Galaxy S8 activatie

Samsung Galaxy S8 Activatie

De nieuwe Samsung Galaxy S8 heeft zo’n groot scherm gekregen, daar worden alle beelden levensgroot van! Met de activatie in Rotterdam en Breda op 28 april hebben we geprobeerd dit aan te zetten. In opdracht van Het Gevonden Voorwerp en Fama Volat hebben wij de uitvoering gedaan van deze product activatie.

8 minuten

Het door Gevonden voorwerp geproduceerde stand¬†moesten deelnemers de bovenkant van deze nieuwe telefoon vasthouden (levensgroot) en op ¬†de juiste hoogte 8 minuten lang boven hun hoofd houden met gestrekte handen. De sensor in de wand hield in de gaten of de bovenkant precies op de juiste plek werd gehouden en zodra deze afweek ging de buzzer en was de deelnemer “af”.

Het was niet alleen een training voor de armen, maar in de 8 minuten werd de deelnemer ook nog afgeleid door de acteur in de wand. Deze liet de deelnemer schrikken met ballonnen die klapten, stoffers, spinnen en nog veel meer andere middelen.

De activatie is zeer geslaagd bevonden en er zijn vele Samsung watches weg gegeven. Beide promoties zijn druk bezocht en bekeken in beide steden.

Share