bremer-mediaeventssmall2
In opdracht voor Golazo

NN Marathon Rotterdam & NN CPC Loop Den Haag

Over dit event

Jaarlijks verzorgen wij de publieksentertainment voor de NN Marathon Rotterdam & NN CPC Loop Den Haag in opdracht voor Golazo. De publieksentertainment bestaat uit presentatoren, DJ’s en leuke activaties voor het publiek en de deelnemers. Deze entertainment wordt verzorgd voor alle onderdelen van de NN Marathon Rotterdam, namelijk: De opening Marathon Sport Expo, NN Kids Run, AD City Run en de NN Marathon Rotterdam.

Voor de opening van de Marathon Sport Expo produceren wij een levensgrote medaille waar hardloop liefhebbers mee op de foto kunnen. Bij deze publieks activatie staat beleving centraal en geeft het ondersteuning aan #demooiste van Rotterdam. Elk jaar wordt de levensgrootte medaille opnieuw nagemaakt. Een actie die enorm goed wordt ontvangen door alle hardloopliefhebbers. Tevens wordt de foto’s die hier worden gemaakt veel geplaatst op het social media.

Op de zaterdag van het marathonweekend verzorgen wij de publieksentertainment tijdens de NN Kids Run en de AD City Run. Deze entertainment bestaat uit de presentatie tijdens de start en finish met een DJ die op de achtergrond zorgt voor goede muziek. Dit resulteert in een enthousiaste sfeer bij de deelnemers als bij alle toeschouwers die staan te kijken.

Op de zondag wordt de NN Marathon Rotterdam gelopen, samen met de estafetteloop en de 10km loop. Op deze dag pakken wij groots uit met de publieksentertainment. Zowel bij de start als finish staat onze presentator Arno Bremer. Onze presentator wordt ondersteund met zangers en DJ’s zoals: Lee Towers, DJ Maurice, DJ Maus, DJ Jarnoo.

Event Organisatie & Productie

Organisatie & Entertainment
Share