bremer-mediaeventssmall2
In opdracht voor KPN

KPN 'Voor de Gamers'

Over dit event

Afgelopen december mochten wij in opdracht van KPN Retail promoteams verzorgen. Ter ondersteuning van de landelijke KPN ‘voor de gamers’ campagne. Een landelijke campagne van KPN om een doelgroep aan te spreken die ze nog niet eerder zo rechtstreeks benaderd hebben.

De vraag
Om ook de traffic richting de winkels te bevorderen tijdens deze campagne werd van alles uit de kast getrokken. Zo zijn er gaming-stations in veel winkels in Nederland geplaatst en was de actie overal zichtbaar in plaatsen waar een KPN winkel aanwezig is. Aan ons was de vraag of we de traffic richting de winkels nog sterker konden bevorderen met behulp van onze traffic teams.

Onze promotoppers hebben met veel plezier de informatie verschaft aan het winkelend publiek. Bovendien wisten ze een aantoonbare lift in de traffic naar de winkels in deze steden te bewerkstelligen.

Het resultaat
In de steden waar onze traffic teams rondliepen was er een duidelijk zichtbare uplift in de traffic naar de winkels te zien ten opzichte van de steden ze niet liepen. Er kwam ten opzichte van het landelijk gemiddelde 7% meer traffic naar de winkels waar onze traffic teams liepen.

Wilt u ook meer traffic richting uw winkel of bent u benieuwd wat wij voor uw merk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Merk & Product Activatie

Share