bremer-mediaeventssmall2
Hallmark Cards Europa

Hallmark Bedrijfsfeest

Over dit event

In december mochten wij het bedrijfsfeest van Hallmark Europa organiseren. Hallmark wilde het feest laten plaatsvinden in de eigen distributieloods in Krimpen aan den IJssel. Deze uitdaging gingen wij natuurlijk graag aan! Binnen no-time werd de loods van Hallmark omgebouwd naar een waar winter-wonderland.

De dag werd gestart met een plenaire sessie, waarin de directeur alle neuzen met een korte presentatie weer dezelfde kant op heeft gezet. Na deze presentatie was het tijd voor het personeel om hun kerstpakket zelf bij elkaar te shoppen, verzorgt door de Makro. Hier kregen de gasten ook een heerlijk stamppot diner. Ook werd er een kunstwerk geschilderd door alle medewerkers van Hallmark zelf, welke een prominente plek gaat krijgen in het hoofdkantoor van Hallmark.

Na de kerstmarkt was het tijd om te feesten, via een prachtig decor in de sneeuw kwamen de gasten terecht in een zo mogelijk nog mooier winter wonderland, waar ze tot in de late uurtjes konden feesten.

Bekijk hier de beelden van dit fantastische feest:

Wilt u ook een bedrijfsevenement organiseren, zowel op eigen locatie als extern, wij kunnen het voor u regelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfs Events

Hallmark Europa
Event Organisatie
Share