bremer-mediaeventssmall2

est

 

Van A tot Z….

Straat Marketing, Publieks Entertainment, Brand Building

Mensen in beweging brengen

Bremer Media & Events heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bedenken en produceren van promotie tours, bedrijfs- en publieksevenementen. Exposure creëren en energie en beleving toevoegen aan een product of dienst gericht aan diens doelgroep en daarmee affiniteit opwekken met het betreffende merk.

We kijken samen met de partner naar de doelstelling. Er wordt een innovatief concept plan gecreëerd dat tot de verbeelding spreekt. In een tijd dat alles al verzonnen is zul je ‘out of the box’ moeten denken om op te vallen voor het publiek.

Full-service plus betekent dat onze opdrachtgevers een verzoek bij ons indienen en weten dat de klus geklaard wordt. Wij kunnen een schakel zijn in het proces van idee tot uitvoering of juist het hele project van begin tot eind.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen 20 jaar een constante relatie hebben met de meest toonaangevende merken van Nederland. Promotieacties, Merkactivatie, Brandbuilding of gewoon een ludieke unieke promotieactie, neem contact op en wij komen met een passend voorstel.

We zijn altijd op zoek naar Teamversterkers

Wil je graag werken bij ons?

 

Neem contact op