bremer-mediaeventssmall2

Marathon Rotterdam 2017

NN Marathon Rotterdam

En dan is het ineens 21 graden tijdens de NN Marathon Rotterdam 2017! Bremer Media & Events faciliteerde een groot deel van het publieksentertainment tijdens het grootste 1daagse sportevenement van Nederland!

Wij leverden onder andere twee DJ’s, een presentator en DJ apparatuur en Meubels. Ook tijdens de after party van de vrijwilligers in het Hilton hotel hebben wij de muziek verzorgd.

Entertainment

Publieks entertainment is altijd belangrijk tijdens grote sport events. De sport heeft natuurlijk altijd de boventoon, maar er zijn veel recreanten. Die recreanten nemen nog meer supporters mee en die moeten vermaakt worden op een leuke en vermakelijke¬†manier! Onze DJ’s zijn echte sfeermakers en kunne het publiek goed aanvoelen. De presentator kan tussen het publiek door lopen en de enthousiaste toeschouwers interviewen.

Meer dan 40.000 mensen hebben in 2 dagen meegedaan aan verschillende loopafstanden. Met 920.000 toeschouwers in de stad en de live uitzending in 32 landen kunnen we toch wel zeggen dat dit Rotterdams trots is qua events. Wij al Bremer Media & Events vinden het geweldig om hier al meer dan 15 jaar bij te zijn.

Verslag

Voor een volledig Marathon Rotterdam verslag kijk op http://www.nnmarathonrotterdam.nl

Share