bremer-mediaeventssmall2

Nieuw! Het eerste Full LED moving billboard van Nederland.

Laat uw merk opvallen met ledopwielen.nl. Met twee schermen van 7 m² aan beide kanten van het deze opvallende auto, kunt u werkelijk alles laten zien aan een groot publiek, op iedere plek in Nederland!

De schermen zijn geschikt voor zowel stilstaande, als bewegende beelden. Zowel geparkeerd als rijdend zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. De schermen zijn voorzien van lichtmeters, waardoor de helderheid van de schermen altijd perfect op de omstandigheden aangepast worden. Uw boodschap is dus altijd en overal te zien.

Persbericht lancering ledopwielen.nl

MOBIELE LEDWAGEN MAAKT ZIJN OPWACHTING IN NEDERLAND

ROTTERDAM – Na de introductie van de Hummer Limousine heeft Bremer Media & Events heeft zich opnieuw laten inspireren door een populair reclame item uit de Verenigde Staten en Japan. Daar is deze manier van reclame maken niet meer weg te denken uit het straatbeeld van bijvoorbeeld Las Vegas en Tokyo. Deze nieuwe manier om reclame te maken gaat ook Nederland veroveren zegt Arno Bremer vanuit het kantoor aan de Cornusbaan 29 in Capelle aan den IJssel. Nu breng je de reclame naar de mensen toe. Opvallen is hierbij het toverwoord. De consument kan niet om de boodschap heen.

Speciaal voor deze ledwagens is een nieuw bedrijf opgezet onder de naam LEDOPWIELEN.NL De rijdende “reclame wagens” zijn voorzien van 2 led schermen van
3,5 breed x 2 meter hoog. De ledschermen hebben een pixelafstand van 4.81 mm waardoor de beeldkwaliteit optimaal is gewaarborgd ook op korte afstand van het scherm. De auto is voorzien van de nieuwste techniek evenals een super stille aggregaat welke de ledschermen voorziet van stroom, zodat al rijdend reclame kan worden gemaakt. Als moving billboard of als TV scherm bij evenementen zijn de wagens van LEDOPWIELEN.NLmultifunctioneel in te zetten.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op via 010 – 442 44 97.