bremer-mediaeventssmall2

Gaston Starreveld

Gaston Starreveld is exclusief te boeken bij Bremer Media & Events

    Sinds mei 2017 is Gaston Starreveld exclusief te boeken bij Bremer Media & Events.

Gaston Starreveld is geboren in Heemstede op 15 februari 1962. Na de basisschool is Gaston naar de MAVO gegaan, waar al snel duidelijk werd dat stil zitten en opletten niet voor Gaston was weggelegd. Gaston verruilde dan ook de schoolbanken voor een Dj set, muziek en mensen entertainen, dat was wat hij graag deed.

Jaren geleden zag een medewerker van Joop van den Ende dit enthousiasme ook, en zo werd Gaston gevraagd als publieksopwarmer voor diverse grote shows. Al snel werd hij, voor het Rad van Fortuin, de voice-over en heeft hij jaren de prijzen aangekondigd met zijn herkenbare stemgeluid voor alle RTL programma’s

In 1990 is Gaston bij de bekendste Loterij van Nederland gaan werken. Als Ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij reikt hij reeds meer dan 20 vele prijzen waaronder de Straatprijs uit.

Naast de werkzaamheden van Gaston bij de Nationale Postcode Loterij wordt hij vaak geboekt door bedrijven en organisatieburo’s. Als presentator maar ook als DJ / Entertainer. Met hits van vroeger bouwt hij door het hele land een feestje.

Het feest van vroegerHet Feest van Vroeger met Gaston Starreveld

“Het feest van Vroeger” is overal op zijn plek alwaar het feest moet worden, van bedrijfsevenement, privé feest, studentenparty, bruiloft tot echtscheidingen aan toe. Ook is het mogelijk om tape artiesten, het populaire Gaston’s Bingopaleis of themafeesten te combineren met het bestaande programma.

Gaston boeken? vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op.